EMG - Erich Meyer-Gillessen - Marken-Produkte & Systemlösungen für den Rohbau
u bent hier

Impressum

Copyright © 2012 ERICH MEYER-GILLESSEN AG
Alle rechten voorbehouden

Verantwoordelijke uitgever: Erich Meyer

Erich Meyer-Gillessen NV
Rektor-Cremer-Straße 39
4780 ST. VITH / Emmels Belgien
Tel: +32 (0)80 22 74 80
Fax: +32 (0)80 22 63 16
info@emg-meyer.be
www.emg-meyer.be

BTW nr. BE 0418.963.883

Intellectuele eigendom: Erich Meyer
Redactie
: Erich Meyer, Erika Feyen / EMG
Coordinatie & omzetting: Erika Feyen / EMG
Fotos: Erich Meyer, MEA, Fränkische, Isola, Dupont

Aansprakelijkstelling:
Deze website werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kunnen de verantwoordelijke uitgever en de producenten ervan geen garanties bieden voor de nauwkeurigheid en/of foutloze inhoud ervan. Zij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die direkt of indirekt door het gebruik van deze website zou ontstaan.

Copyright:
Tekst, afbeeldingen, grafieken, geluiden, animaties en videos alsook de indeling ervan op deze website vallen onder de bescherming van de auteursrechten en andere beschermende wetten.
De inhoud van deze website mag niet voor commerciele doeleinden gekopieerd worden, noch verdeeld, noch veranderd, noch aan derden overhandigd worden. In deze website worden bovendien afbeeldingen gebruikt, waarvan het copyricht aan derden toebehoort.

Gebruiksrechten:
Het geestelijk eigendom dat in deze website is opgenomen, is beschermd. Door het online plaatsen van deze website geven de producenten geen toestemming om dit eigendom door derden te laten gebruiken. De producenten kunnen niet verantwoordelijk gemaakt worden voor de inhoud (tekst, afbeeldingen, links) inklusief gebruiksrechten) die door de klant en zijn redakteurs ingevoerd worden.boven...